onsdag 20 oktober 2010

Sälja eller slänga?Glada Lulu Carter i nya programmet "Sälj eller släng" som visas på TV4+ ikväll (foto Linus Hallsénius/TV4)


Godkväll :)!

Ikväll äter vi smaskiga kantarellsmörgåsar och dricker gott vin till, det är ju lilllördag ;). Receptet på smörgåsarna hittar ni HÄR.

21.00 visar TV4+ det nya programmet "Sälj eller släng" med Lulu Carter, det vill jag inte missa. Jag håller ju på med (evighets?)projektet röja och organisera här hemma och lite inspiration skulle komma väl till pass. Var ska jag börja :), vad ska sparas, ges bort, säljas, slängas?!

Önskar er en fortsatt skön onsdagskväll!

Kram L

4 kommentarer:

 1. Oj det skulle jag sett..ops ser att jag även missat min serie bara för att jag fastnat vid datorn,,ja ja....Massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 2. MMM så ,mysigt!
  Såg programmet igår!!!!
  Vilken omvandlig!!!!det blev i deras källare!
  Ha en fin dag
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Jag såg oxå programmet igår och tyckte att det var väldigt bra och inspirerande...Hon är ju grym på att inreda..:) Å va mumsigt med svamp mackor då och att mysa till det mitt i veckan..:)) Ha en riktigt härlig och bra dag...Kram/Annelie

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Åh det programmet missade jag,följer en sån spännande dansk serie på ettan som oxå börjar 21.00. Hoppas det kommer i repris!

  Svampmacka o vin lät smarrigt:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar, det gör mig glad!