torsdag 23 september 2010

Tunikor..
Hej rara bloggvänner,

Igår fick jag möjlighet att shoppa, alldeles själv, i den närliggande Storstaden, en verklig lyx för en småbarnsmamma :). Tre tunikor fick följa med mig hem. Tunika är mitt favoritplagg sedan lille G kom till världen..kroppen har liksom inte riktigt återhämtat sig..Det kan ju i och för sig bero på att jag älskar att baka och har mer tid till det nu som mammaledig. Nu får det dock bli GI-kost (man får äta choklad - perfekt!) och långa, raska promenader för mig en tid framöver :).

Kram L

7 kommentarer:

 1. Fattar vad du menar, shoppa själv! Jag har inte småbarn längre men en tonåring som kan vara mycket krävande iblnad :)
  Grattis till dina nya kläder!
  Har en fin kväll och en mysig fredag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin tunika!
  Ser så sval ut! Är det linne i den!
  Hoppas du får en fin Helg!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Åh, Vilken fin tunika, jag gillar också det! Vad roligt med en shoppingtur, det behöver man ibland....Speciellt när man har småbarn!

  Nu äntligen har jag lärt mig att länka,(Jag skäms, för att jag är så oteknisk!) Så nu vill jag väldigt gärna delta i din fin tävling!

  Hoppas att du får en fin o skön hösthelg!
  Många Kramar T

  SvaraRadera
 4. Halloj!!GI är ju kanon de,jag skulle oxå behöva börja med de igen,men det är ju såååå svårt att komma igång..hahaha..Ååå jag älskar godis och fika...Önskar dig lycka till och ha en skön fredagkväll...Kram/Annelie

  SvaraRadera
 5. Hej, vilken fin tunika...Skulle passa bra på min önskelista till födelsedagen. Kan du tipsa min make var den kommer ifrån? :-)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilken fin tunika! Precis min stil:)

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Vilken söt tunika! En sådan skulle jag mycket väl också kunna tänka mig.

  Kram Amanda

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar, det gör mig glad!